La Diputació destina 1’5 milions a projectes d’Agres i Alfafara

Agres i Alfafara, estan duent a terme diversos projectes per a habilitar noves infraestructures mitjançant ajudes que arriben a través de diversos programes que impulsa la Diputació Provincial d’Alacant. La quantia total d’aquestes ajudes, per als dos municipis del Comtat, és de més d’1,5 milions d’euros.

Recentment, el diputat d’Infraestructures i Assistència a Municipis, Javier Gutiérrez, ha visitat les dues localitats per tal de veure en persona les obres municipals que són finançades a càrrec de l’administració provincial. D’una banda, en el cas d’Agres, s’ha reunit amb l’alcalde, Rafael Sanjuan i la regidora María García Pascual, per a conéixer aquests projectes. Les iniciatives fetes realitat són la renovació de la pista poliesportiva, l’adquisició d’un immoble al Carrer Major i diferents actuacions de millora en espais públics i enllumenat. A més, el diputat ha visitat la zona en la qual està projectada l’adequació d’un aparcament per a les caravanes i la millora de camins i de paviment en el nucli urbà, obres, aquestes últimes, sufragades a través del Pla Planifica. En total, la inversió a Agres és de més de 670.000 euros.

En el cas d’Alfafara, Gutiérrez ha mantingut una trobada amb l’alcalde, Toni Cloquell per a visitar les obres finalitzades i subvencionades amb ajudes de la Diputació d’Alacant, que ascendeixen a més de 800.000 euros procedents dels plans Planifica, Més A prop, Més Esport i Més Aigua. Algunes de les actuacions visitades, ja finalitzades, han sigut l’adequació d’espais públics i millora de l’accessibilitat, la instal·lació fotovoltaica en edificis com el magatzem municipal i la Casa de Cultura i la renovació de la xarxa d’aigua potable al Carrer Salvador. També s’escometrà a través de Planifica la construcció d’un col·lector de pluvials en la zona oest amb un pressupost pròxim als 200.000 euros i millores d’accés en el nucli urbà i en el Camí de Bocairent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *