Informatiu matinal dimarts 15 de novembre 2022 (07:20h)

Les conseqüències de la vaga del transport en la Comunitat Valenciana i l’inici de les obres de reparació del paviment de Sant Nicolau i plaça d’Espanya d’Alcoi marquen l’actualitat d’aquest dimarts.

Cal recordar que en aquest dimarts 15 de novembre començaran les obres de reparació del paviment de Sant Nicolau i plaça d’Espanya. Un treball que, previsiblement, tindrà una duració de tres setmanes.

Així ho ha confirmat el vicealcalde i edil d’Obres i Serveis, Jordi Martínez. “L’obra, pròpiament dita, es faria en dues setmanes, però volem que els temps d’enduriment dels materials que es col·loquen siga l’adequat. En tres setmanes hi hauria temps suficient perquè tot el procés s’acabara”, explica el regidor.

No obstant això, si els treballs es complicaren, podrien allargar-se fins a meitat de desembre, en vespres de les celebracions nadalenques. Des del consistori és una situació que descarten. “Entenem que no ens anirem, en temps, a la campanya de nadal, però si que tindrem el projecte en marxa al llarg de tot el mes de novembre”, sosté el responsable d’Obres i Serveis.

L’inici de les reparacions estava previst per a aquest dilluns 14 de novembre. No obstant això, l’Ajuntament va decidir posposar-lo al dia 15 per a tindre marge per a informar la ciutadania.

Les reparacions inclouran la demolició de les zones de la calçada amb llambordes de basalt on hi ha enfonsaments, amb l’objectiu de sanejar la base del ferm. Posteriorment, es reposaran les llambordes.

Durant el temps que duren les obres, tal com ha confirmat Martínez, el trànsit romandrà obert. “Es faran els arranjaments en una part longitudinal del carrer i després en l’altra”, explica el vicealcalde. És a dir, primer es rehabilitarà un dels dos sentits de circulació i, posteriorment, el contrari. No obstant això, sí que hi haurà una certa dificultat de pas en alguns moments. “Serà més complicat circular, per exemple, quan es descarregue material o es procedisca a desenrunar».

El projecte, que va ser adjudicat per l’Ajuntament d’Alcoi a l’empresa Construccions i Excavacions Miguel Martinez S.L., compta amb un pressupost de 39.822,31 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *