Adjudicades les obres de reparació del paviment de Sant Nicolau i la plaça d’Espanya d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat l’adjudicació de la reparació del paviment de llambordes de basalt al carrer Sant Nicolau i plaça d’Espanya. Ha sigut a l’empresa Construcciones y Excavaciones Miguel Martinez S.L. per un import total de 39.822,31 euros.

Aquesta intervenció consistirà en la demolició de les zones de la calçada amb llambordes de basalt on hi ha enfonsaments, per a sanejar la base del ferm així com la posterior reposició de les esmentades llambordes. L’actual estat de l’empedrat, tant del carrer Sant Nicolau com de la plaça d’Espanya, fa necessària la seua reparació perquè estiga en condicions de circulació tant de vehicles com de persones i siga apta i acomodada al seu destí. Es tracta d’un espai urbà d’alta utilització durant el dia a dia, fet que contribueix si cap fins i tot més a procedir a la seua renovació urgent «durem a terme una actuació molt necessària i demandada, però que requereix almenys tres setmanes sense que es trepitge el carrer Sant Nicolau. A causa dels nombrosos actes que de la nostra ciutat que discorren per aquest carrer hem hagut d’adaptar el calendari de l’actuació per a poder acomplir totes les activitats i també evitar el tall de l’autobús urbà«, ha explicat el vicealcalde, Jordi Martínez.

El temps d’execució d’aquest projecte és de dues setmanes, i la previsió és començar la setmana del 14 de novembre i dur a terme primer un carril i després l’altre per a no tallar el servei de l’autobús urbà. No obstant això durant el procés s’ha d’anar deixant solidificar uns dies, per la qual cosa el temps des que comença l’obra fins que finalitza s’ha estimat en unes tres setmanes, per a així d’aquesta manera no tallar l’autobús segons informa el consistori. Quan vagen a iniciar-se les obres s’indicarà, a través dels canals oficials de l’Ajuntament, els possibles talls de trànsit o canvis que vagen a produir-se.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *