‘Herrera y Mediodía Cope’ Alcoi divendres 11 de novembre 2022

La programació especial del Mundial de Futbol de Qatar ens ha obligat hui a tindre sols ‘#MediodíaCope‘ amb el nostre espai ‘#UnaTerraEntreMuntanyes‘. Hem conegut l’activitat cultural de Fundación Mutua de Levante per a les pròximes setmanes i també hem parlat del Saló Local de Fotografia.

Cal recordat que la seu de Fundación Mutua de Levante situada en la plaça d’Espanya d’Alcoi va acollir ahir un acte en el qual es va materialitzar la renovació del conveni subscrit entre aquesta última institució i Creu Roja Comunitat Valenciana. Amb aquesta iniciativa es reforçaran els programes socials dirigits a la infància que impulsen des de la mateixa Creu Roja així com les iniciatives dirigides a l’atenció de les necessitats bàsiques dels col·lectius més desfavorits.

Des de Fundación Mutua de Levante van elogiar la important labor que exerceix Creu Roja en la Comunitat Valenciana, així com a Alcoi, i van recordar als qui van dirigits els objectius que es persegueixen amb la signatura de l’esmentat acord. La consellera executiva i Vicepresidenta de Fundación Mutua de Levante detallava sobre aquest assumpte que a les persones que estan en situació d’emergència social «els ajudem amb lliuraments econòmics o de productes i pagaments de subministraments perquè facen front a les diferents despeses«, destacava Elena Turrión.

Per la seua part Creu Roja va detallar que ara mateix hi ha 550.000 persones en risc de pobresa extrema en la Comunitat Valenciana, fet que els ha portat a impulsar el ‘Plan Reacciona’ per a donar un reforç considerable a l’atenció que es presta a aquells que estan en situació de vulnerabilitat. En aquest sentit remarquen que Fundación Mutua de Levante  no ha dubtat a l’hora de voler sumar-se a donar suport a un projecte que començarà a ser una realitat a partir de l’any que ve 2023 «una iniciativa que atendrà uns 10.000 valencians amb 800.000 euros de pressupost«, va manifestar Rafael Gandia; el President de Creu Roja a la regió.

En la signatura del conveni van ser presents representants de Fundación Mutua de Levante i de Creu Roja. També va acudir la regidora de polítiques socials de l’Ajuntament d’Alcoi; Aranza de Gràcia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *