‘Herrera en Cope y Mediodía Cope’ Alcoi dilluns 21 de novembre 2022

Avui dilluns, i amb motiu de la programació especial del Mundial de Qatar, sols hem tingut una finestra d’informació local i comarcal. Hem parlat amb David Miró, coordinador de la Mitja Marató d’Alcoi.

Falta sols un mes i uns pocs dies perquè arribe la penúltima prova d’atletisme popular de la nostra ciutat, la XI edició de la Mitja Marató Unió Alcoiana (MMUA). I enguany ho fa sota el lema ‘#Emociónate’.

“La mitja marató és una carrera popular i l’organitzem per a l’atletisme de carrer, dels ciutadans”, ha explicat David Miró, coordinador de l’esdeveniment. A més, ha destacat que, de moment, hi ha més de 800 corredors inscrits i que un 30% d’ells són dones. L’objectiu d’aquesta edició? Poder arribar als 2.000 participants.

I és que no sols participaren atletes de la comarca. Corredors de tot el territori nacional han completat ja les seues inscripcions. Però la MMUA va més enllà dels nostre fronteres. De moment compta ja amb participants de Malta, Finlàndia, Andorra, Països Baixos i Nova York. Entre els atletes alcoians confirmats: Eric Baena, Andrés Micó, Jorge Bardisa, Santi Peidro, Lorena Rodríguez i Carmina Camilleri.

A més de representants del Club d’Atletisme d’Alcoi i de la Unió Alcoiana, també ha sigut present l’edil d’Esports, Alberto Belda.

El regidor ha agraït a la Unió la seua aposta per l’esport i ha celebreu. “Cada vegada que tenim oportunitat treballem de la mà i a Alcoi l’esport està molt viu. Aquesta és de les activitats més potents, que movilitzen una ciutat”, ha celebrat.

Presentació d’elements

En tons blaus i amb un disseny més arriscat que en edicions anteriors. Així és la samarreta d’aquesta nova edició que des de l’organització han donat hui a conéixer. I, per als més xicotets, aposta pel roig. S’han presentat també les medalles i trofeus que, enguany, reivindiquen dos símbols de la nostra ciutat com són el barranc del Cint i el pont de Sant Jordi.

Modalitats

Les modalitats de la carrera són: mitja marató (21,097 km), marxa (10,5 km / 8 km), quart de marató (10,548 km), mitjana relleus per parelles, marxa nòrdica i la micro marató per a menors de 13 anys.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *