Els parcs i jardins d’Alcoi seguiran tancats davant el fort vent

El fort vent continua fent que parlar en Alcoi en aquesta jornada i durant el que resta del 17 de gener seguiran en vigor les mesures preventives implantades ahir per tal de garantir la seguretat als nostres carrers. Les ràfegues han fregat els 100 kilòmetres per hora i han superat, fins i tot, aquest límit durant alguns moments del matí.

Hui dimarts continuaran tancats els parcs i jardins mentre que seguiran suspeses les activitats esportives a l’aire lliure que estaven previstes a les instal·lacions esportives municipals. També s’ha tancat l’àrea recreativa del Racó Sant Bonaventura per a evitar riscos davant la possible caiguda de l’arbratge. Un dispositiu especial d’emergències està actuant per a tractar de solucionar les incidències el més ràpid possible. Aquest  està format per la Policia Local, Policia Nacional, Bombers, Protecció Civil, així com diferents brigades municipals. Per altre costat estan actuant les empreses dedicades a la recollida de residus i de la il·luminació així com ornamentació de Nadal per tal de retirar arbres, vegetació, contenidors arrossegats o elements del mobiliari urbà que han sofert danys «en primer lloc vull felicitar a totes les persones que estan treballant en el Dispositiu Especial, estan actuant el més ràpid possible per a tractar de minimitzar els danys ocasionats i evitar perills a la ciutadania. Precisament per eixos motius seguirem amb les mesures que vam prendre ahir perquè per a nosaltres la seguretat dels alcoians i alcoianes és primordial«, comentava el regidor de Seguretat; Raül Llopis.

El Departament de Protecció Civil d’Alcoi recomana en dies com el de hui no circular durant  per zones arbrades o passar davall de bastides, edificis en construcció o cases en mal estat. També ens recomana a tota la ciutadania evitar els murs de contenció i les tanques publicitàries així com avisar a l’112 quan es detecte alguna incidència.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *