El Respir de Cocentaina recupera la seua activitat habitual

El programa municipal per a persones amb dificultats per al desenvolupament de les activitats bàsiques de Cocentaina, Respir, va recuperar el seu ritme habitual amb totes les persones usuàries el passat 20 d’abril.

Aquest centre va haver de tancar amb la pandèmia i va tornar a obrir les portes en estiu de 2020 amb les limitacions que va establir la Conselleria de Polítiques Inclusives, una de les quals, obligava a fer que les usuàries assistiren per torns i que en cadascun d’ells sols hi haguera el 50% del total. Açò va suposar que les persones beneficiàries d’aquest recurs gratuït de l’Ajuntament de Cocentaina sols pogueren acudir una setmana sí i altra no.

Recentment, la normativa va canviar i es va autoritzar que la participació en aquest tipus de programes fora del 100% sempre que es respectara la distància de seguretat i la resta de mesures sanitàries. Açò va motivar la tornada a la relativa normalitat del Respir, fet que agraïen totes les famílies i les persones usuàries “han sigut mesos molt durs per a les treballadores, les usuàries del Respir i les seues famílies. Aquestes persones han vist la seua rutina i l’estimulació que reben al programa frenada per la Covid-19 i ens alegra saber que podem treballar al ritme habitual i que les usuàries estan vacunades, malgrat l’esforç re-organitzatiu que suposa per al personal del Respir“, afirma l’alcaldessa i regidora de Benestar Social; Mireia Estepa.

Finalment Estepa ha recordat que porta quatre mesos reclamant a tots els estaments la vacunació completa de tot el personal que treballa en aquest Centre de Respir de Cocentaina.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *