El Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi d’Alcoi es prepara per a tornar a pujar a l’escenari

El Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi ultima durant aquesta setmana tots els preparatius per a tornar a muntar als escenaris durant el pròxim cap de setmana. Serà amb la posada en escena del muntatge ‘Els Nostres Sainets’, un espectacle on gaudirem de diferents sketchs que faran passar al públic una molt bona estona.

En concret es representaran escenes dels sainets Un fester en el segur d’Armando Santacreu, ‘Les cadires de l’entrà’ d’Óscar Martínez Albero i ‘Ja tenim balcó’ d’Ana Maria Garcia. El primer estarà dirigit per Paco Aznar. El segon tindrà a Marisa Albero com a directora i el tercer està coordinat per tota una veterana del teatre alcoià com Amparo Murcia. Des del Quadre Artístic del Casal afronten amb molta il·lusió aquesta cita d’octubre emmarcada dins de la programació d’actes del Mig Any i assenyalen que el públic espera amb moltes ganes les representacions «hem apostat per tres muntatges per a recordar obres i autors de temps passats i per a no oblidar el gran llegat teatral genuí de la Festa alcoiana. A més aprofitarem la iniciativa per a posar en escena noves idees de nous autors contemporanis«, afirmen els protagonistes. Precisament, pels estudis de COPE ALCOI han passat aquest dimarts Toni Martínez, Amparo Murcia i Marisa Albero per contar-nos tot el que veurem en cada escena «ho hem preparat amb moltes ganes i hem passat molts bons moments durant els preparatius així que esperem que ningú s’ho perda. Encara són a temps d’adquirir l’entrada per a vindre«, han assenyalat. També una de les actrius, Carmina Gisbert, s’ha mostrat molt il·lusionada per formar part del gran elenc d’actors i actrius que donen forma a cada proposta «més enllà de la representació, i del que representa eixir a l’escenari, jo em quedaria amb la gran amistat que sorgeix entre tots nosaltres«, ha comentat.

Tenim tres oportunitats per davant per tal de gaudir de cada representació. La primera és aquest divendres, a les 20:30h, i les restants tindran lloc dissabte a les 18:00h i 20:00h. Totes seran al Teatre Salesians de la nostra ciutat.

Ací pots escoltar l’entrevista amb el Quadre Artístic:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *