El jutjat sentència que no es va condemnar a l’Ajuntament de Cocentaina a fer proves Covid al personal

L’Ajuntament de Cocentaina informava dies enrere que una sentència del jutjat ha revelat que el Consistori no va ser condemnant en l’estiu de 2020 a fer les proves diagnòstiques de Covid-19 al seu personal. A més des del Consistori remarquen que el Sindicat de Policies Locals, FESEP, va fer aquesta denúncia de manera falsa davant de tots els mitjans de comunicació.

La sentència és molt clara al respecte i diu també textualment el següent: «la sentencia NO condenó al Ayuntamiento a someter a pruebas diagnósticas de afectación al COVID-19 a los empleados públicos en contacto con el público, tal y como concretaba el suplico de la demanda; fue una estimación sustancial de la demanda que NO recogió tal petición, a la que se aquietó el sindicato demandante, por lo que NO puede requerirse al Ayuntamiento a su realización». 

Aquest procés judicial, iniciat pel sindicat policial del FESEP contra l’Ajuntament contestà, ha costat en advocats 3.300 euros a les arques municipals segons la informació facilitada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *