El fred i les baixes temperatures arriben a les nostres comarques

L’hivern es farà notar amb força a partir d’aquest cap de setmana en el conjunt de les comarques de l’Alcoià i El Comtat. Serà després d’un Nadal especialment càlid, amb temperatures que van superar els 20 graus en alguns dies, i després d’un temperat mes de gener en el qual pràcticament ha sigut aquesta setmana quan hem començat a tindre temperatures pròpies de l’estació de l’any en la qual ens trobem.

El diumenge, segons l’AEMET, s’esperen cels buidats amb predomini del sol a Alcoi però haurem d’abrigar-nos bé per a pujar a l’ermita de Sant Antoni en Romeria perquè les màximes només aconseguiran els nou graus i les mínimes estaran entorn de -1. Les mínimes seguiran pràcticament sota zero en tota la setmana que ve oscil·lant entre els -3 de la matinada del dilluns o dimarts o els -2 del dijous. Durant la resta de dies es quedaran en valors pròxims als -1 i els 0, així que les primeres gelades de l’hivern cobraran força en els municipis de l’Alcoià i el Comtat. Quant a les màximes cal esmentar que no superaran els 12 graus en pràcticament cap dia de la setmana pròxima segons aqueixes previsions que maneja l’AEMET hui dia.

El fort vent continua deixant rastre

Aquesta baixada de les temperatures arriba després d’una setmana en la qual també el fort vent ha sigut protagonista. Les ratxes van tornar a bufar amb força anit en Alcoi i en la passada matinada causant aquesta vegada menys incidències que el dilluns. Segons ha confirmat la Policia Local a COPE ALCOI tan sols han intervingut en la caiguda d’alguns senyals. En altres pobles com Cocentaina el vent també ha sigut protagonista aquesta passada mitjanit amb ràfegues que també han causat caigudes de senyals al carrer o de rames d’arbres. A la capital del Comtat tampoc ha passat cap incident greu relacionat amb l’oratge.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *