El Departament de Salut d’Alcoi registra 12 nous positius per Coronavirus

El Departament de Salut d’Alcoi ha sumat 12 nous casos positius per Coronavirus en les últimes hores segons les dades que ha oferit aquest matí la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. D’aquesta forma són 439 els contagis registrats a la nostra àrea sanitària mentre que el nombre de víctimes mortals es manté en 116 persones des de finals del mes de maig.

Respecte als contagis, cal assenyalar que Alcoi ha registrat 7 casos nous mentre que els altres 5 corresponen la ciutat d’Ibi, població de la Foia de Castalla que no havia sumat casos positius en les últimes jornades. També durant aquests darrers dies s’han constatat contagis aïllats en altres pobles de les comarques del Comtat i de l’Alcoià com ara Onil, Castalla, Tibi, Muro o Cocentaina.

Les autoritats sanitàries insisteixen en la importància de fer ús de la mascareta en espais públics i complir mesures com la distància de seguretat al carrer i llocs on hi haja una notable concurrència. A més, tal com ha comunicat el Ministeri de Sanitat aquest divendres amb el suport de les Comunitats Autònomes, queda prohibit fumar al carrer quan no es puga respectar la distància mínima de dos metres. A més tanquen els bars de copes i discoteques de tot el territori nacional mentre que l’horari dels restaurants queda limitat fins a la 1 de la matinada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *