El Departament de Salut d’Alcoi incorpora un anestesista

El Departament de Salut d’Alcoi ha incorporat a un nou anestesista que ja ha finalitzat el seu període de residència. Aquest fet no supleix la manca d’aquests professionals que registra ara mateix l’Hospital Verge dels Lliris, ja que continua havent-hi una plaça vacant que s’espera que puga ser coberta en breu.

El gerent del Departament sanitari, Enrique Barbeito, assegura que no hi ha candidats a la borsa de treball perquè aquesta especialitat té plena ocupació a la Comunitat Valenciana. A més assenyala que s’estan estudiant alternatives per tal de buscar una solució immediata a aquesta situació com, per exemple, compartir personal de departaments propers que puguen fer guàrdies en l’Hospital d’Alcoi o oferir places de difícil cobertura que aporten avantatges a qui aspira a aquests llocs de treball «som conscients que existeix un dèficit en la plantilla, però la ciutadania pot estar tranquil·la, ja que rebran l’atenció que necessiten en cada moment, com ha ocorregut fins ara«, assenyala Barbeito.

La plantilla d’anestesistes a l’Hospital Verge dels Lliris està formada actualment per 12 places, 10 de les quals estan cobertes però 2 estan de baixa temporal per incapacitat i 5 en reducció de jornada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *