El Consell incrementa la prestació de serveis a les comarques de l’Alcoià i el Comtat

La Generalitat, a través de l’Agenda Valenciana Antidespoblament (Avant) i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), han estés el programa ‘Itinerant’ a diverses comarques de la nostra Comunitat. Aquest pla arribarà també a l’Alcoià i el Comtat, un fet que permetrà coordinar una ruta de professionals autònoms que presten serveis bàsics necessaris en els diferents municipis a preus competitius.

A les comarques de l’Alcoià i el Comtat són 24 els municipis que es beneficiaran d’aquest pla. Es tracta de Benifallim, Penàguila, Agres, Alcosser, Alcoleja, Alfafara, Almudaina, Balones, Benasau, Beniarrés, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Benimassot, Fageca, Famorca, Gaianes, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, Millena, Orxa, Planes, Quatretondeta i Tollos “que tinguen el servei a les seues cases i poblacions i no s’hagen de desplaçar fins a un altre municipi, perquè volem que els habitants d’aquests pobles no hagen d’eixir d’ells per a buscar professionals, i d’altra banda oferim als professionals del territori una oportunitat de trobar estabilitat i una manera de guanyar-se la vida en la seua mateixa comarca“, explica la directora general d’Avant; Jeannette Segarra.

El programa ha sigut presentat ja en la Mancomunitat de la Vall d’Albaida així com a l’Alcoià i el Comtat. En el cas de la comarca veïna cal recordar que han sigut 22 els municipis que resultaren beneficiats amb aquesta iniciativa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *