El Certamen Coral llança el Festival Participatiu FIRACOR

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina posa en marxa una nova iniciativa formativa encaminada a possibilitar la interpretació de grans obres del repertori simfònic-coral als amants de la música per a cor.

Es tracta d’un festival coral participatiu, totalment accessible prèvia inscripció, que desenvoluparà quatre jornades formatives enfocades, cadascuna d’elles, a un aspecte de l’obra a estudiar.

Aquesta primera edició es desenvoluparà des del 31 de març al 3 d’abril on es treballarà el cèlebre “Rèquiem” en Re menor Opus 48 de Gabriel Fauré.

El Festival es clausurarà amb un concert a l’església de Sant Joan Baptista de Muro, dirigit per Josep Robert Sellés. Més informació i inscripcions a la web certamencoralfiratotssants.com

Programació: 

  • Dijous 31 de març, a les 22 hores, a la Casa de la Joventut de Cocentaina: “Taller de tècnica vocal”, dirigit pel professor de cant Raúl Belda
  • Divendres 1 d’abril, a les 22 hores, a la Casa de la Joventut de Cocentaina: “Taller sobre el treball coral en el Rèquiem de G. Fauré”, dirigit per Josep Robert Sellés.
  • Dissabte 2 d’abril, a les 17 hores, a la Casa de la Joventut de Cocentaina: “Taller de concertació sobre el Rèquiem de G. Fauré”, dirigit per Josep Robert Sellés.
  • Diumenge 3 d’abril, a les 19 hores, a l’església de Sant Joan Baptista de Muro: «Concert del Festival Participatiu FIRACOR» dirigit per Josep Robert Sellés.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *