El cartell de Jorge Pérez ja anuncia la festivitat de Sant Maure a Alcoi

Alcoi ja ha encetat els actes per tal de celebrar la festivitat del seu patró, Sant Maure Màrtir. La programació va començar el passat divendres amb el descobriment del cartell anunciador a la façana de l’església de Sant Maure i Sant Francesc després de l’eucaristia prèvia que va tindre lloc al temple.

L’autor de l’obra es Jorge Pérez Doménech i aquest ja va crear el cartell que va anunciar les festes patronals en 2020 coincidint amb el IV Centenari de l’elecció de Sant Maure com a patró d’Alcoi. En aquesta ocasió l’artista va guanyar el concurs convocat per l’Associació de Sant Maure amb una proposta minimalista on podem veure elements que identifiquen al Sant com l’espasa, la corona o la palma del martiri. El protagonista es mostrava molt il·lusionat per haver fet l’esmentat cartell i assegura que amb el mateix ha volgut complir un objectiu «estem davant d’una peça senzilla i crec que tot el qui passe per la Plaça Ramon i Cajal podrà identificar ràpidament que es tracta del nostre patró«, comentava en COPE ALCOI divendres.

Després del descobriment del cartell els actes seguiran en les pròximes setmanes. Durant novembre també hi haurà altres iniciatives com una campanya informativa per a ser donant d’òrgans o una  altra campanya de donació de sang que es realitzarà al llarg del mes a l’Hospital Verge dels Lliris. El dissabte 19 serà el torn de la gala ‘Somriures per Somriures’ amb l’estrena al Teatre Salesians del sainet ‘Un creuer per Paula’, d’Ana Maria Garcia Pascual, i una representació que tindrà un important fi solidari. Tota la recaptació anirà destinada a Kanimambo i l’Hospital del Carmelo on desenvolupa una rellevant tasca l’alcoiana Sor Elisa Verdú. Per altre costat tots els centres educatius que ho desitgen podran fer-li una visita a Sant Maure.

Totes aquestes propostes donaran pas al tridu entre l’1 i el 3 de novembre, i a la commemoració de la festa de Sant Maure que tindrà lloc el diumenge 4 de desembre. Al dia següent acabaran els actes amb una missa solemne d’acció de gràcies i en record als associats difunts de Sant Maure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *