El Campionat de Cotos del Mig Any d’Alcoi avança cap a la semifinal

El passat dilluns 10 d’octubre va tindre lloc la fase de quarts de final del Campionat de Cotos del Mig Any de les Festes de Mors i Cristians d’Alcoi. La cita va tindre lloc a la Filà Judios, lloc on es va disputar aquesta eliminatòria. Després de les corresponents jugades, els resultats decidiren que les Filaes Mudèjars i Berberiscos, així com Chano i Magenta disputen les semifinals. La pròxima partida serà a la Filà Alcodianos el 17 d’octubre. Posteriorment, la gran final serà als Creuats el dimecres 19 d’octubre.

Continuen els actes del Mig Any

Els actes del Mig Any 2022 segueixen endavant i aquest cap de setmana destaquen les representacions de ‘Els Nostres Sainets’ en el Teatre Salesians a càrrec del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi. La setmana vinent tindran lloc les semifinals i la final del Campionat de Cotos mentre que el divendres serà el torn de conéixer al nou Sant Jordiet així com als càrrecs festers de 2023. Tot això en la vespra del dissabte, dia gran reservat per al Concurs d’ Olleta en La Glorieta i les ‘Entraetes’.

Aquestes últimes començaran a partir de les 21:15h i desfilaran pel carrer Sant Nicolau les Filaes Verds, Llana, Cides, Vascos, Llauradors, Cruzados, Domingo Miques, Asturians, Chano, Judíos, Navarros i Muntanyesos. Per País Valencià, a la mateixa hora, serà el torn de Magenta, Mudèjars, Marrakesch, Ligeros, Berberiscos, Cordó, Alcodianos, Andalusos, Guzmanes, Aragonesos i Benimerins.

Torna a optar-se també pel trajecte ascendent fins a Sant Llorenç des del Parterre després que el passat octubre, i també a l’abril, s’apostara per aquest itinerari baixant des de la Plaça d’Espanya fins a País Valencià amb la finalitat d’evitar grans aglomeracions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *