El Barri de Sant Jaume de Cocentaina estrena nou parc

El Barri de Sant Jaume de Cocentaina ha estrenat nou parc, un projecte molt reivindicat pels veïns i les veïnes de la zona i que ha suposat una inversió per a les arques municipals contestanes de més de 140.000 euros.

L’àrea recreativa consta de diferents espais i en ella destaquen uns jocs infantils que fan referència al tren Alcoi-Gandia, ja que per aquest punt de la Vila Comtal discorria antigament aquesta línia ferroviària al mateix temps que ací estava situada la recordada estació de baix. A més s’ha creat una pista poliesportiva perquè els més menuts puguen jugar a tota mena de jocs de pilota i per últim s’ha muntat una pista de skate atenent així les demandes de molts joves del poble. L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, assegura que aquesta última part del parc fou definida en els Pressupostos Participatius de l’Ajuntamentforen precisament els més joves els que van demanar aquesta pista de skate i amb ells hem estat treballant el projecte atenent les seues demandes a l’hora de crear els diferents elements que la formen“, ha afirmat.

Amb la inauguració del parc, el Barride Sant Jaume, ubicat a l’entrada nord de Cocentaina i al costat de l’Avinguda de Xàtiva, guanya un punt verd que millorarà la qualitat de vida de les persones que habiten aquest enclavament contestà carregat d’història.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *