Detingut de nou per robar cables de coure, aquesta vegada a Cocentaina

La Policia Local de Cocentaina, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, ha sorprés un jove de 24 anys sostraient cablejat elèctric. La ràpida intervenció dels agents va evitar, durant la nit del passat dimecres, que es perpetrara un robatori de cablejat elèctric en la zona de l’accés al polígon industrial de l’Alcudia.

Els fets van ocórrer sobre les 3 hores de la matinada quan la telefonada d’un veí alertava sobre la presència d’un individu amb “actitud sospitosa” als voltants de l’esmentada zona. En personar-se els agents en el lloc dels fets, es van trobar al sospitós amb el cable acabat de sostraure. El jove, que té antecedents per fets similars, és natural de Muro i serà posat a disposició judicial.

Cal esmentar que el material sostret per a la seua posterior venda en alguna chatarrería no superaria els 20 euros. No obstant això,  els danys produïts en la instal·lació dels fanals d’aquest polígon, podrien ascendir a més de 2000 euros segons estimacions realitzades per tècnics municipals del Consistori contestà.

Detingut també a Alcoi dies abans pels mateixos fets

La Policia Local d’Alcoi, segons va informar ja COPE ALCOI, va detenir també a aquesta persona el passat 3 de gener per la presumpta sostracció de cablejat elèctric públic en diferents punts de la ciutat. En aquell moment els agents ja informaven que es tractava d’un home de vint-i-quatre anys, veí de Muro, amb antecedents per fets similars.

La detenció es va produir al voltant de les set del matí, mentre el presumpte autor es trobava cremant la cobertura de plàstic del cablejat per poder extraure el coure. A l’arrestat se li atribueix la sostracció de 500 metres de cable de coure i 50 metres de fibra òptica en diferents zones de la ciutat. En concret, el robatori de cablejat a l’Avinguda d’Elx i al carrer Cavaller Merita, el qual va deixar sense llum a diferents zones del barri de la Zona Alta. Aquests es sumen altres intents, a partir dels quals es va instal·lar un dispositiu de vigilància especial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *