Denuncien que el servei de cuina de l’Hospital està en situació precària

El servei de cuina de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi no passa pel seu millor moment en aquest recentment estrenat 2023. Així ho denuncien els seus treballadors, els quals posen damunt de la taula una sèrie de deficiències que estan afectant també als pacients ingressats en el centre sanitari comarcal.

Des de la Junta de Personal del Departament de Salut d’Alcoi, amb el suport d’Intersindical de la Salut, expliquen que en aquests moments hi ha una notable mancança de personal per atendre la cuina donat que quan hi ha una jubilació no es contracten nous empleats per tal de suplir aquestes baixes. A més afirmen que el material trencat no es repara «tenim per exemple un tren per al llavat de plats que no funciona correctament, amb un soroll insuportable, i que continua així sense que es done una solució al respecte«, indicava en COPE ALCOI Julio Fontoba; representant de l’esmentada Junta de Personal del nostre departament sanitari. També assenyalen que no es realitzen proves per a comprovar la correcta desinfecció del material mentre que expliquen que els utensilis tampoc estan en les millors condicions «les safates o les tasses d’esmorzar no són isotèrmiques i no mantenen la calor fins que arriba el menjar al malalt. Falten productes bàsics per a l’elaboració dels menús i això porta a repetir plats o que no es puguen fer de manera adequada les dietes contemplades per a cada pacient. No es pot continuar així«, conclou Fontoba.

La Junta de Personal del Verge dels Lliris demana més contundència a la direcció de l’Hospital per tal de prendre mesures contra l’empresa adjudicatària del servei de cuina. Informen que tenen constància que s’han interposat algunes denúncies per incompliments del plec de condicions, pagades per l’empresa, i anuncien mobilitzacions per a les pròximes setmanes si no es resol el problema.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *