Crea360 no falta a la seua cita amb FITUR

La consultora contestana Crea360 torna a Madrid per a prendre part activa en la Fira Internacional del Turisme (FITUR). Aquesta firma comarcal no ha faltat mai a l’esdeveniment i sempre ha aprofitat el mateix per tal d’obrir nous canals de negoci així com reforçar relacions amb les diferents institucions amb les quals treballa.

En aquesta ocasió Crea360 enfoca la seua estratègia en els Fons Europeus Next Generation. Durant aquests dies aproparan tota la informació sobre aquest finançament a les administracions locals i també abordaran com els esmentats fons poden ser utilitzats també per a desenvolupar projectes relacionats amb la promoció turística dels municipis «estem davant d’un dels aparadors més importants d’Espanya i per això creiem que enguany és, més necessari que mai, informar els Ajuntaments dels Fons Europeus, ja que cal fer moltes coses abans per tal d’obtenir l’esperat finançament«, assegura Quino Palací; Gerent de Crea360.

Finalment Crea360 mantindrà en aquests dies rellevants encontres amb institucions, no sols de la Comunitat Valenciana sinó d’altres territoris nacionals. Així mateix aprofitaran per a renovar alguns dels acords establerts per l’empresa amb organismes que promouen recursos turístics concrets i amb els quals treballen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *