COPE ALCOI ompli el Teatre Calderón en un multitudinari Certamen Escolar de Nadaletes

El Teatre Calderón d’Alcoi s’ha omplit de gom a gom aquesta vesprada amb motiu de l’edició número XVIII del Certamen Escolar de Nadaletes de COPE ALCOI. La gala, que ha estat conduïda per Abril Peidro i Gabriel Pascual, ha reunit a més de 700 persones en aquest espai cultural de la nostra ciutat; escenari que ha tornat a acollir aquest gran esdeveniment.

El Certamen Escolar de Nadaletes ha comptat aquesta vegada amb la participació de cinc centres educatius de la capital de l’Alcoià. Han estat presents els col·legis José Arnauda, San Vicente de PaúlSalesianos Juan XXIII, Esclaves, i Salesianos San Vicente Ferrer. Tots ells han interpretat un repertori de nadaletes de lliure elecció i el guanyador ha sigut escollit per Nicolás Sánchez Linares, Sant Jordiet per a les Festes de Moros i Cristians de 2023. Ell ha sigut l’encarregat de fer de mà innocent i de traure el paperet amb el nom del centre guanyador, les Esclaves. Tot el grup s’emporta un viatge al parc temàtic de Terranatura amb el suport de Vectalia.

No ha faltat la vessant mes humana i tota la recaptació de la venda d’entrades ha anat destinada per a Càritas Interparroquial d’Alcoi. Els seus representants han recollit una placa de mans de la Coordinadora de COPE ALCOI, Begoña del Prado, que dona testimoni d’eixe caràcter solidari amb el qual ha tornat a comptar el nostre Certamen Escolar de Nadalates.

Un esdeveniment multitudinari, a les portes de Nadal, que ha tornat a deixar molt bones sensacions entre el públic que ha acudit a aplaudir als xiquets i gaudir de les seues actuacions. Aquest Certamen Escolar de Nadaletes ha sigut possible gràcies a Milar Electrodomésticos com a patrocinador principal. També col·laboren Nova Veluti, Comesco, Ponsoda Corredoria de Seguros, el MubomaAqualia, Fernando Cano Ropa Hombre, Terra Natura, Vectalia i l’Ajuntament d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *