Confisquen quasi 15.000 plantes de marihuana

Un total de 25 persones han sigut detingudes en el marc d‘una operació conjunta entre la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. La mateixa, segons la informació facilitada, ha permés confiscar prop de 15.000 plantes de marihuana en les nostres comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Les plantacions, tant interiors com exteriors, estaven assentades en les localitats d’Alcoi, Cocentaina i Benifallim, on els detinguts també es dedicaven al tràfic de Cocaïna i Haixix a la menuda. Els habitatges triats per a dur a terme el cultiu eren cases de camp en zones rurals i  aïllades, que al llarg dels esbrinaments van ser localitzades pels agents, una d’elles a Benifallim, i les altres tres a Cocentaina, totes dues situades dins de la província d’Alacant.

En els registres, es van intervindre 14.881 plantes cultivades en una extensa plantació d’una casa de camp, a més de 700 grams d’haixix, 90 grams de marihuana i nombroses armes. L’envergadura de l’operació, va requerir de la coordinació d’un ampli dispositiu conjunt format per dos cossos policials, conformat per més de 80 agents.

Recordar que l’operació s’ha saldat amb un total de 25 detinguts. Entre ells, 21 homes de nacionalitat espanyola d’entre 27 i 61 anys, un home italià de 43 anys i 3 dones espanyoles d’edat compresa entre 25 i 37 anys. Se’ls imputen delictes de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues, tinença il·lícita d’armes i contra la seguretat viària. Després de el seu pas a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 d’Alcoi, s’ha decretat l’ingrés a la presó provisional per al líder i els quatre principals col·laboradors, quedant els vint restants en llibertat amb càrrecs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *