Cocentaina torna a potenciar el comerç i els serveis durant Nadal

Cocentaina ha tornat a posar en marxa la seua campanya de Nadal en la qual tornen a potenciar-se els serveis locals així com el comerç de proximitat.

Pel que fa a l’apartat purament comercial, un total de 51 establiments de la localitat s’han sumat a la iniciativa de la Regidoria de Comerç la qual es farà càrrec de la campanya publicitària, el material i el cost dels xecs. Les compres fetes durant les setmanes centrals del mes de desembre tindran l’oportunitat d’obtenir diferents xecs regal valorats en 100€ i 50€, una forma de premiar la fidelitat dels clients del xicotet comerç. Cada dimecres del mes de desembre es sortejaran 3 xecs regal, els quals han de ser utilitzats abans del 6 de gener. El sorteig es durà a terme en directe en els estudis de Ràdio Cocentaina. Tot açò es complementa amb la iniciativa de col·laboració dels serveis locals com ara gimnasos, acadèmies, perruqueries, o clíniques… que es sumen a la dinamització de les compres amb els sortejos i premis «la varietat comercial que habitualment es pot trobar a Cocentaina, durant el Nadal, es vorà complementada amb els diferents premis que recompensen la fidelitat dels consumidors locals i comarcals«, afirma la regidora de Comerç; Paqui Ruiz.

A banda d’açò es comptarà amb una oferta cultural important i variada, principalment durant els caps de setmana, i els dies assenyalats de les festes nadalenques. Les regidories de Joventut i Tradicions han estructurat una programació variada per a tots els grups de població, independentment de l’edat «aquest Nadal la inversió en la campanya de Nadal és molt superior a la de l’any anterior perquè el comerç està passant per un mal moment econòmic derivat de la COVID-19 i necessita del nostre recolzament i del suport de tot el poble, ja que cada compra feta al poble és important per a aquestes famílies«, afirma l’alcaldessa; Mireia Estepa.

Assenyalar que la campanya del ‘Nadal Contestà’ va començar el passat 27 de novembre amb l’encesa de l’enllumenat extraordinari, una ornamentació que ja llueix als carrers de la població.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *