Cocentaina tindrà dispositiu especial de neteja per a Festes

L’Ajuntament de Cocentaina i l’empresa encarregada del servei de neteja viària, han preparat una sèrie de mesures per a la neteja dels carrers durant les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Màrtir que comencen aquest divendres. El dispositiu funcionarà a ple rendiment des del 12 d’agost fins al dia 16, la jornada després del final dels festejos.

Les mesures que es prenen són l’ampliació de la plantilla de treballadors a 8 operaris a jornada completa, dels quals 2 són conductors i la resta peons de neteja. Així mateix, també es col·locarà un reforç de papereres de resta i envasos a les zones de major afluència de persones, com ara al Passeig del Comtat o el Carrer Major. A més a més, a les ubicacions on se celebraran les revetles, es col·locaran poals de 240 litres per a la recollida selectiva. Els mitjans per a fer les neteges especials són els adscrits en el contracte de Neteja Viària, és a dir, una cisterna de 8 metres, 3 agranadores, furgó d’hidronetejadora, així com el personal d’escombratge a mà, amb carros autopropulsats i vehicles elèctrics destinats a l’escombratge manual «volem agrair la col·laboració tant de festers i festeres com de visitants a l’hora de depositar els residus que es puguen generar durant la celebració de les festes a les papereres ja existents, així com en les que s’habilitaran perquè siga més accessible per a tothom. També volem significar la implicació de l’hostaleria i de les seus festeres a l’hora de depositar correctament els residus que es generen en aquests dies als contenidors corresponents. Cal recordar que la correcta separació dels residus en aquests dies continua sent un objectiu que hem de millorar entre tots i totes«, afirma la regidora de RSU; Paqui Ruiz.

Està previst que les labors de neteja comencen de matinada, quan acaben els actes de cadascun dels dies, perquè a primera hora de la matinada es puga continuar amb el programa sense que interferisquen les faenes de neteja.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *