Cocentaina llança diferents línies d’ajudes dirigides a empreses i particulars

L’Ajuntament de Cocentaina ha llançat recentment diferents ajudes que es podran sol·licitar durant aquest mes de setembre. Dues d’aquestes convocatòries, segons la informació facilitada, són de l’àrea de Promoció Econòmica.

La primera, C’Crea, és una línia d’ajudes amb finançament 100% municipal per a fomentar els negocis o les activitats econòmiques que hagen estat constituïdes entre l’1 de novembre de 2021 i el 31 de juliol de 2022. Aquestes ajudes es porten a terme per part de l’Ajuntament de Cocentaina des de 2016. L’altra línia de la mateixa àrea de Promoció Econòmica és C’Activa Cocentaina, amb finançament de la Diputació d’Alacant, l’objecte principal de la qual és pal·liar els efectes que han pogut tindre les pimes i micro-pimes a causa de la Covid-19. El termini de presentació de sol·licituds per a aquestes dues convocatòries s’acaba el 15 de setembre.

La resta d’ajudes que actualment es poden sol·licitar són les convocatòries d’ajudes per a la rehabilitació i millora de façanes, tancament i cobertes. Aquestes presenten la novetat que poden optar a elles totes les actuacions executades entre 2021 i finals de 2022 «és un bon moment per a poder sol·licitar les ajudes que s’acaben de publicar, tant les de l’àmbit de Promoció Econòmica per a pimes i el C’Crea per al foment de l’emprenedoria a Cocentaina. I, per descomptat, les ajudes per a la rehabilitació dels edificis, ja que és una molt bona oportunitat per a fer-ho, és per això que anima a totes aquelles persones que estiguen interessades a sol·licitar-les al més aviat possible«, afirma la regidora; Mariona Carbonell.

Cal recordar que la dotació econòmica per aquestes línies esmentades anteriorment és de finançament municipal, dotades amb més de 50.000 € en cada convocatòria. Des del Consistori animen que els veïns i les veïnes facen els tràmits corresponents per tal de presentar-se a totes aquestes subvencions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *