Cocentaina encén la il·luminació especial de Nadal

La campanya de Nadal ha arribat ja a Cocentaina i ho ha fet amb l’encesa de la il·luminació especial, un fet que s’hi ha produït en la vesprada d’aquest divendres 27 de novembre i que s’ha avançat uns dies en comparació a anys anteriors, ja que habitualment tenia lloc el 7 de desembre en la vespra del Dia de La Puríssima.

L’ornamentació especial es reparteix pel Passeig del Comtat i el Carrer Major on trobem cercles de llum led daurats i platejats que en la seua part central reprodueixen figures típiques aquestes festes com l’arbre o les estreles. A més a la plaça del Pla s’hi han col·locat estreles de color blau ancorades als fanals que il·lumine la façana del Palau Comtal mentre que al carrer de la Mare de Déu del Miracle pren protagonisme el símbol de la neu també en daurat i platejat. L’enramada especial també s’ha col·locat a les pedanies o la zona comercial de Gormaig i enguany s’ha realitzat una important ampliació de la mateixa «hem muntat uns arcs decoratius als fanals de l’avinguda del País Valencià, una via que fins ara no tenia llum especial de Nadal. Creiem que amb aquesta ampliació reforcem l’ambientació en un altre dels principals carrers del nostre poble i tot açò es completa amb la renovació de la megafonia que està penjada també a les columnes de l’enllumenat públic. D’aquesta forma aconseguim que durant les pròximes setmanes es puguen sentir nadaletes tant al Passeig del Comtat com País Valencià«, afirma la regidora de Comerç i Tradicions, Paqui Ruiz.

Està previst que abans del 8 de desembre finalitze la col·locació de la decoració especial nadalenca amb el muntatge del Betlem de vímet, que s’il·lumina a les nits, i que estarà situat un any més al centre de la plaça del Pla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *