Cap positiu més, per ara, a la Policia Local de Cocentaina

La Policia Local de Cocentaina no ha registrat, de moment, nous casos positius per Coronavirus després que el passat dissabte de vesprada es coneguera que un agent havia resultat contagiat en el seu àmbit privat. Aquesta situació, com ja va contar COPE ALCOY, va obligar al tancament del reté fins demà dimarts mentre es realitzaven les oportunes proves a tots els agents que integren el cos.

L’alcaldessa de la Vila Comtal, Mireia Estepa, ha explicat que dels 12 agents als quals s’hi han fet proves; 10 han donat negatiu mentre que els resultats dels dos restants arribaran durant aquest dilluns. Estepa afegeix que la resta de persones que integren el cos policial aniran hui a fer-se les proves i mostra tot el seu suport per al conjunt de la Policia Local «el contagi no s’hi ha produït dins de Cocentaina ni dins de la comarca de l’Alcoià ni del Comtat. Podem estar tranquils, no es tracta de cap brot que s’hi haja produït al nostre poble. No ho diu l’Ajuntament de Cocentaina, ho diu Sanitat, la qual s’ha encarregat de rastrejar el contagi d’aquesta persona. No fem cas als bulos que circulen per xarxes socials i prestem atenció a les informacions oficials«, hi ha matisat la primera edil.

Recordar que per aquest motiu la Guàrdia Civil continua atenent les qüestions referides a la gestió de la seguretat del municipi fins que quede restablit el servei.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *