Xavi Terol farà possible la portada de la pròxima Revista de Festes d’Alcoi

L’Associació de Sant Jordi ha donat a conéixer el nom de la persona que s’encarregarà de crear la portada de la pròxima Revista de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi. Es tracta de Xavi Terol, reconegut fotògraf de la nostra ciutat que ha exercit la seua activitat laboral en els mitjans de comunicació però que també ha estat fortament implicat en la Festa.

Terol comença en l’àmbit de la fotografia a partir de 1984, quan inicia la seua labor com a reporter gràfic del desaparegut Periòdic Ciudad d’Alcoi, al mateix temps que col·labora amb altres capçaleres escrites com El País, Diari Informació o Interviú. També presenta la seua obra en diferents exposicions, sent rellevant la seua participació en la mostra col·lectiva sobre Ovidi Monllor de l’any 2010, igual que entra en el món del cinema com a foto fixa de la mà del director Pau Durà i com a ajudant de realització del llargmetratge de Carlos Pérez titulat Héctor. D’altra banda, ha treballat com a fotògraf per al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València i ha participat en l’exposició de muntatges anuals en el Teatre Calderón d’Alcoi entre els anys 2010, 2011 i 2012. A tot això se li ha sumat l’activitat en el seu propi estudi del carrer Sant Nicolás des de 2013 «estic molt agraït que hagen pensat en el meu per a aquesta responsabilitat i espere estar a l’altura d’un repte tan important com aquest«, va comentar en COPE ALCOI el protagonista.

La Revista de les Festes de Moros i Cristians veurà la llum la pròxima primavera abans de la trilogia en honor a Sant Jordi. El document recollirà, com és habitual, l’activitat de l’Associació de Sant Jordi, la crònica de les últimes Festes, l’homenatge als festers difunts, el programa d’actes i fins i tot un ampli ventall de textos de temàtica festera o investigació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *