Primer semestre de 2024: nova data per a la reforma de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi

Amb la tornada al col·le, tornen a posar-se sobre la taula alguns temes pendents a la ciutat. L’IES Andreu Sempere comença un curs més, i ja van 19, amb la reforma de l’institut encara pendent.

El concurs públic per a dur a terme les obres va quedar desert fa més d’un any i en eixe moment va començar de nou el procés. Es van revisar els preus i es va valorar en 6’2 milions. No obstant això, posteriorment es va augmentar fins als 8’5 milions d’euros. El nou projecte, encara així, continua patint retards i, hui dia, segueixen sense estar licitades les obres.

A punt d’entrar en l’últim trimestre de 2023, encara s’espera que la nova licitació arribe enguany. “La idea és en aquest trimestre licitar ja les obres i que puguen començar en el primer semestre de 2024“, assegurava Toni Francés, alcalde d’Alcoi, durant la inauguració del curs escolar aquest dilluns.

Per a Francés, la reforma de l’IES Andreu Sempere és un tema urgent. “És la màxima prioritat que tenim en aquests moments després d’haver quedat desert el concurs per la situació de la construcció al nostre país provocada per la guerra d’Ucraïna. A partir d’ací, no sols s’han revisat els preus. S’ha modificat el projecte, que és la fase en la qual estem ara, per a poder acollir altres necessitats que tenia el centre educatiu”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *