Multitudinària presentació de l’Anuari 2023 de COPE ALCOI

La sala cultural de la Fundación Mutua de Levante va acollir ahir dijous a la vesprada la presentació de l’Anuari 2023 de COPE ALCOI, una cita que va tornar a ser multitudinària. Aquesta publicació recopila el que va ser notícia a Alcoi i fins i tot les nostres comarques al llarg del passat any igual que inclou reportatges, entrevistes i informació que serà útil en les nostres hemeroteques de cara al futur.

L’acte va estar conduït per Gabriel Pascual, al capdavant dels informatius de la casa, i en el mateix es va poder veure un vídeo explicatiu sobretot el que inclou el citat Anuari 2023. També va prendre la paraula Begoña del Prado, coordinadora de l’emissora, la qual va ressaltar que “COPE ALCOI és una aposta segura per a fer arribar la informació i l’entreteniment a la ciutadania“, va significar. Durant la presentació van prendre igualment la paraula Carlos Pastor (Diputat Provincial del Partit Popular) i Toni Francés (alcalde d’Alcoi) felicitant tots dos a tot l’equip de la cadena pel treball realitzat durant 2023 i que ha quedat plasmat en aquesta nova edició de l’Anuari.

Un anuari que ha comptat amb el patrocini de la Generalitat Valenciana o la Diputació Provincial d’Alacant. També han volgut donar el seu suport al projecte Ajuntaments com els d’Alcoi, Cocentaina, Alqueria d’Asnar i Planes al costat de les Mancomunitats de l’Alcoià i el Comtat o del Xarpolar i institucions com FEDAC. Així mateix empreses com Crea 360, Foradia, Solgia, Francés Assessors i Visauto Concessionari Mercedes Benz han fet possible que veja la llum una publicació que cada any és més esperada. Finalment han donat suport a la creació de l’Anuari 2023 l’ EASD d’Alcoi, el Círculo Industrial i Bram Servei d’àpats.

A l’esmentat acte van acudir també la Diputada Nacional del Partit Socialista (Patricia Blanquer) o diversos Diputats Autonòmics (José Ramón González de Zárate, Fernando Pastor o Manuel Pérez Fenoll). No van faltar el Diputat Provincial del PSPV per aquestes comarques (Ismael Vidal), alcaldes com els de Cocentaina (Jordi Pla) o Muro (Vicent Molina), el Vicealcalde d’Alcoi (Álex Cerradelo) i bona part dels regidors tant de l’Ajuntament d’Alcoi com de consistoris de les localitats de l’Alcoià i el Comtat. A ells se li van unir el Gerent de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (Josep Abert), el President de la Mancomunitat del Xarpolar (Francisco Sellés) i el de la Cambra de Comerç (Pablo de Gràcia). Per últim, ens va acompanyar una àmplia representació del teixit empresarial i associatiu del conjunt de les nostres comarques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *