‘Mediodía Cope’ Alcoi dilluns 20 de maig 2024 (14:20h)

Hui us hem contat que en un rentador de cotxes de la comarca es venia també droga. A més hem destacat que l’alcalde ha demanat unitat als portaveus dels partits de la Corporació Municipal davant la situació de l’Alcoyano. I hem destacat el que Juan Carlos Ramírez, propietari del Club, ha dit en roda de premsa.

Era l’home més buscat en les últimes hores i hui ha donat la cara. Juan Carlos Ramírez, accionista majoritari del Club Deportivo Alcoyano, ha comparegut aquest dilluns en roda de premsa en El Collao després de la polèmica sorgida entorn de la possible marxa de l’entitat a La Nucia o el fet que el Deportivo baixe a Tercera Federació per a poder seguir a la nostra ciutat.

Ramírez ha insistit que a Alcoi no compta amb suport del sector empresarial ni tampoc de l’Ajuntament o de l’afició. És per això que, ha assegurat, s’ha vist obligat a prendre aquesta decisió “a La Nucia tinc el suport que ací no tinc i m’emporte la samarreta i la història, l’Alcoyano no desapareix“, ha afirmat. El propietari del Club ha tornat a arremetre contra el Consistori i ha responsabilitzat a l’alcalde de tot el que està passant a qui ha titllat de “mentider“. En aquest sentit ha apuntat que en vint mesos porta més de tres milions invertits en l’Alcoyano jo sé el que he fet per l’equip, però m’agradaria saber què ha fet l’Ajuntament. Les instal·lacions esportives són una vergonya i l’alcalde em va prometre quan vaig arribar que hi hauria suport institucional, però no ha mogut un fil per aquest Club“, va sentenciar. D’igual forma va manifestar que la seua intenció de querellar-se contra l’alcalde segueix avant després de les declaracions que va fer Toni Francés divendres passat en roda de premsa donaré tots els passos que em permet la legislació“, va dir Ramírez.

Les condicions que posa Juan Carlos Ramírez sobre la taula

El propietari de l’Alcoyano no ha ocultat que hi ha sobre la taula possibles solucions per a evitar el trasllat de la raó social de l’entitat blanc-i-blava a La Nucia. En primer lloc, Ramírez ha explicat que pot vendre les seues accions perquè algú compre el Club xifrant aquesta operació en eixos tres milions que diu que ha invertit en l’Alcoyano durant vint mesos. En un segon punt, ha assegurat que es pot solucionar l’actual escenari aconseguint suports de l’empresariat local, l’Ajuntament amb una quantitat de 500.000 euros i la massa social de la ciutat, amb la condició de mantindre a l’equip jugant en la 1a RFEF. L’últim escenari seria la liquidació de la SAD que abocaria a l’Alcoyano a la seua desaparició “encara som a temps, no descarte res“, va concloure.

Juan Carlos Ramírez manté la decisió de convocar la Junta Extraordinària d’Accionistes del pròxim 17 juny per a aprovar un trasllat del domicili social al carrer Partida Muixara s/n de La Nucia. D’aquesta manera, l’Alcoyano jugaria la pròxima temporada allí en el cas que no s’atenen les demandes de Ramírez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *