L’hivern acabarà a Alcoi amb temperatures quasi estiuenques

L’hivern de 2024 toca pràcticament a la seua fi i ho fa després que haja sigut una estació càlida en la qual quasi no ha plogut o s’han registrat temperatures baixes. En el rànking de màximes figuren els quasi trenta graus que es van aconseguir a la fi del passat mes de gener i fins i tot els més de vint-i-cinc que es van superar a principis de febrer, fet que ha sigut insòlit en la sèrie històrica dels últims cinquanta anys.

Els últims dies de l’hivern seran especialment rellevants a Alcoi segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia. Aquesta setmana l’acabarem amb cels despejats i predomini del sol. El divendres 15 de març, per exemple, augmentarà la nuvolositat de cara al migdia i les temperatures màximes se situaran en els 23 graus durant les hores centrals del dia sent les mínimes de deu graus en la matinada. No hi haurà molts canvis el dissabte 16 de març en una jornada en la qual s’espera que de nou lluïsca el sol amb màximes i mínimes sense pràcticament canvis respecte al dia anterior. I atenció perquè el diumenge 17 de març experimentarem nova pujada de les temperatures estant previst, segons l’AEMET, que lluïsca el sol durant tot el dia pujant el termòmetre fins als 26 graus i quedant les mínimes en els 12.

Amb aquest context afrontarem el pont festiu de Sant Josep, dies que molts aprofitaran per a prendre un merescut descans o visitar les Falles que se celebren tant a València com en bona part dels municipis de la Comunitat. Dilluns 18 de març lluirà el sol i el termòmetre quedarà en els 30 graus a Alcoi mentre que el mateix Dia del Pare seguirem amb idèntica situació baixant les màximes fins als 25 graus en les hores centrals del dia. Les mínimes estaran al voltant dels 14 graus en totes dues jornades. Dimecres 20 de març acomiadaríem l’hivern amb màximes de 22 graus, mínimes de 9 i cels coberts començant sent el dijous 21 el primer dia d’una primavera que començarà amb baixada de temperatures. Concretarem tots els detalls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *