Les primeres llums de Nadal arriben ja als carrers d’Alcoi

Una setmana després de la festivitat de Tots Sants, han començat ja als carrers d’Alcoi els preparatius per a l’arribada del pròxim Nadal. El primer senyal que adverteix d’això és l’inici de la col·locació de l’enramada que il·luminarà les nits del ‘Nadal Alcoià’ a partir del pròxim mes de desembre.

Els arcs ja comencen a aparèixer per la Plaça d’Espanya i les tasques de muntatge de la il·luminació seguiran durant les pròximes setmanes en els principals carrers del Centre per on discorren actes tan emblemàtics com el Bando o la Cavalcada dels Reis de l’Orient. Des del Camí, passant per Sant Nicolau, Plaça d’Espanya o Sant Llorenç, i fins a arribar a País Valencià; podrem veure l’enramada pròpia del Nadal alcoià que es va estrenar anys arrere i que ja és un emblema de les festes nadalenques de la ciutat. En altres zones comercials de la ciutat com Entença, l’ Alameda o les vies adjacents a aquesta última, són visibles també ja els tensors sobre els quals es col·locarà la il·luminació al mateix temps que en els últims dies s’han alçat pals o s’han traçat trams de cablejat que facilitaran la instal·lació de l’enllumenat.

Indicar que l’Ajuntament d’Alcoi tenia intenció d’incloure enguany el muntatge de la il·luminació nadalenca en el nou contracte de l’enllumenat públic de la ciutat per a així facilitar que tota l’ornamentació estiguera llesta de cara a l’inici de desembre. Habitualment l’enramada s’encén el dia en què es descobreix el cartell de la Cavalcada dels Reis Mags i enguany està previst que aquest últim instant tinga lloc el divendres 1 de desembre a partir de les 18:30h. L’obra, com ja va anunciar divendres passat COPE ALCOI, és de Miguel Ángel Bonilla ja que l’artista ha resultat guanyador del concurs convocat per a tal fi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *