La Policia Local d’Alcoi investiga l’incendi d’un contenidor

En flames un dels contenidors del carrer Pintor Cabrera. Els fets van tindre lloc aquest mateix dilluns a la vesprada. Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Policia Local d’Alcoi i del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

Es va tallar el trànsit mentre els bombers extingien el foc. A més, es van haver d’aplicar mesures urgents de protecció en l’edifici que es troba darrere, en la resta de contenidors i en els vehicles pròxims per a evitar danys.

Afortunadament tan sols s’han hagut de lamentar danys materials, però de moment es desconeix l’origen de l’incendi. La Policia Local investiga ara les possibles causes.

Actes vandàlics en el Preventori

La piscina del Preventori ha sigut el blanc de diversos actes vandàlics aquest estiu. Com va informar Cope Alcoi, l’obertura de les seues portes es va retardar perquè s’estaven tallant -de manera intencionada- les canonades. Un fet que s’ha repetit al llarg dels últims mesos i que ha sigut denunciat per la Fundació Mariola La Asunción a través de les seues xarxes socials.

“Hem tingut alguns problemes de tall de canonades, amb la pèrdua d’aigua que comporta. En xarxes socials intentem conscienciar que realment hi ha un problema de civisme. Nosaltres intentem donar un servei a Alcoi i que la piscina continue sent un emblema a la ciutat. Totes aquestes coses ens obliguen a fer reparacions, amb el cost que implica”, ha assegurat Pepe Pastor, vicepresident de la Fundació Mariola La Asunción, en declaracions a Cope Alcoi.

Però, podem ajudar com a ciutadans? Des de la Fundació demanen a la població que si passejant per la muntanya es troben amb alguna canonada trencada o algun incident similar es publique en xarxes socials i es contacte amb la Fundació. D’aquesta manera, poden pujar a posar solució. “Quan la gent passa per allí i veu que s’ix l’aigua intenta arreglar-ho, però acaba eixint-se d’altra banda”, afig Pastor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *