La desaparició de cadires després de les Entrades d’Alcoi, un problema que segueix en augment

Les cadires de fusta per a presenciar les Entrades són una altra de les imatges icòniques de les nostres Festes de Moros i Cristians. Des de l’Associació de Sant Jordi han previst enguany prop de 22.000 localitats la venda general de les quals ja ha començat de manera presencial estant previst que el 25 de març es llancen les que es vendran a través d’Internet en una iniciativa que es posa en marxa enguany amb caràcter nou.

Un dels problemes als quals s’enfronta cada any la màxima entitat festera és la desaparició de cadires després de les desfilades dels bàndols de la creu i de la mitja lluna. La pràctica ha anat augmentant cada any i les xifres de 2023 són realment sorprenentsl’any passat van faltar unes 900 i fins ara l’empresa ens el perdonava, perquè hi havia un romanent d’aquesta mena de cadires, però ara ja no perquè aquest número va en augment“, destacava aquest dimecres en l’espai #LaNostraFesta de COPE ALCOI el ponent de cadires de la mateixa Associació de Sant Jordi; Alberto Rivas. Des del Casal descarten ara com ara instaurar alguna mesura per a solucionar aquesta problemàtica encara que fan una crida al civisme perquè la gent no s’emporte unes cadires que estan concebudes per a aquest fi i que moltes vegades, després de Festes, apareixen en locals, pisos del Centre i fins i tot alguna caseta de camp.

Recordar que enguany, un 60% de les cadires es podran adquirir a través d’internet a partir del dia 25 de març. Serà través de ticketalcoi.com, entradasatualcance.com o en la missa pàgina web de l’Associació de Sant Jordi «encara que tot anirà a una mateixa plataforma per a evitar duplicitats, i el procés és similar al de la compra d’entrades per a un espectacle«, expliquen des de l’Associació de Sant Jordi. El 40% restant de les cadires es vendrà des d’aquesta setmana i fins al 22 de març de manera presencial, en les instal·lacions del Casal de Sant Jordi, i el 20 d’abril també podran adquirir-se cadires abans de les Entrades per mitjà d’un QR que es disposarà en diferents punts del recorregut de l’acte. Apuntar que enguany els preus de les cadires oscil·len entre els 5 i els 32 euros, en funció del punt en què es troben i de la fila que s’ocupe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *