Jesús Cees ho torna a fer: pinta sense permís un mural a la Font Roja d’Alcoi

El pintor alcoià Jesús Cees torna a estar en l’epicentre de la polèmica. Després d’haver pintat sense autorització l’interior de l’ermita de Sant Cristòfol en 2022, ara ha sigut sorprés creant un mural en una paret rocosa situada en ple Parc Natural de la Font Roja.

Cees explica que va començar a gestar aquest projecte fa quinze anys i recorda que en aquell moment va arrancar a donar les primeres brotxades d’una creació que pràcticament ha acabat aquests dies. I és que ha aprofitat les Festes de Moros i Cristians per a passar desapercebut sent en aquests moments visible el citat mural des de la CV-7970 que dona accés a l’àrea recreativa de Sant Antoni “vaig anar a rescatar l’obra que vaig començar a fer, em vaig contagiar, i vaig tindre la necessitat d’expandir-me“, afirma. La Policia Local d’Alcoi va sorprendre a Jesús Cees al tercer dia i els agents li van advertir que havia de deixar arrere la idea perquè estava en una zona protegida. L’endemà van tornar i ja li van requisar les pintures després que el protagonista d’aquesta rocambolesca història fera cas omís a l’advertiment policialem van dir que no podia continuar però el treball ja està pràcticament fet i segur que és un èxit com ho ha sigut la decoració de l’ermita del Preventori“, explicava hui en COPE ALCOI.

Apuntar que fa dos anys, li va ser obert un expedient a Jesús Cees amb l’amenaça d’una sanció de 60.000 euros per pintar l’esmentada ermita de Sant Cristòfol. Aquella multa encara no ha arribat i la pintura continua intacta. Les seues intencions no cessen i ara anuncia que buscarà un nou llenç natural en el ‘Barranc del Cint’, en ple Parc Natural de la Serra Mariola, per a donar forma a un nou mural en el qual té pensat treballar al llarg dels pròxims quatre mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *