Ix a concurs el muntatge de l’Enramada i el Castell de Festes d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha tret a concurs la instal·lació i el desmuntatge de l’Enramada de les nostres Festes de Moros i Cristians. Les empreses interessades a optar a la licitació tindran un termini de tres setmanes per a presentar les seues ofertes, des de la publicació de l’anunci en la Plataforma de Contractació Pública, i l’empresa que resulte finalment adjudicatària assumirà també la col·locació del Castell que serveix d’escenari per a les Ambaixades.

Aquest contracte, amb la possibilitat de ser prorrogat dos anys més, té un valor de més de 400.000 euros i amb l’adjudicació del mateix es pretén tant muntar com retirar les infraestructures festeres dins del termini i en la forma corresponent. De fet en el document s’especifica que les tasques s’hauran de realitzar en quinze dies naturals perquè tot estiga llest de cara al primer d’abril, data en la qual sol descobrir-se el cartell de Festes en la façana de l’Ajuntament.

Una adjudicació necessària després del retard d’enguany 

Cal destacar que aquesta adjudicació arriba després que enguany l’Enramada de Festes fora retirada dels carrers d’Alcoi entrat el mes de setembre, ni més ni menys que cinc mesos després de les Festes de Moros i Cristians i fins i tot una vegada havia passat mig any des del muntatge de la il·luminació. Aquesta situació es va produir a causa de l’alta càrrega de treball de la Brigada d’Obres de l’Ajuntament, situació que impedia als operaris realitzar aquestes labors tal com havien fet fins ara. Per a això fou necessari licitar un contracte específic, per la nova Llei de Contractes, i una vegada resolt el tràmit van arrancar els treballs per a llevar els arcs lluminosos.

Curiosament l’Enramada es va retirar a meitat de setembre i a escassos dies de la Romeria en honor a la Verge dels Lliris. Aquest fet va provocar que en una mateixa setmana convisqueren en un tram del carrer de Sant Nicolau l’Enramada de Sant Jordi i les banderes de les Festes de la patrona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *