FEDAC sobre Alcoi Sud «ara és moment d’iniciar la tramitació perquè siga viable l’arribada d’empreses»

El sector empresarial també s’ha pronunciat sobre les novetats que hem conegut aquesta setmana en relació a la intenció que tenen Generalitat Valenciana i Ajuntament per a impulsar l’àrea industrial Alcoi Sud. Les dues institucions, com ja va informar COPE ALCOI aquest dilluns, mantenen la intenció d’anar junts de la mà per a fer possible una iniciativa que contribuirà a suplir la falta de sòl de qualitat que ara mateix existeix en el nostre terme municipal per a facilitar la ubicació de noves empreses.

Des de la Federació d’Empresaris de l’Alcoià i el Comtat (FEDAC) aplaudeixen el compromís de consistori i Ajuntament igual que qualifiquen aquest fet de molt bona notícia. A més posen el focus en els passos que cal donar a partir d’ara «tant Ajuntament i entitats com FEDAC o Cambra de Comerç, al costat de totes les parts implicades; ens hem d’emplaçar a reunions per a veure el punt en el qual ens quedem amb l’anterior govern autonòmic per a continuar treballant en la mateixa direcció«, assenyalava en COPE ALCOI el president; Natxo Gómez. A més aquest últim deixa clar que ara mateix no es persegueix la construcció immediata de cap polígon industrial «el que volem és avançar en les tramitacions administratives, especialment del punt de vista mediambiental, perquè quan una empresa interessada a implantar-se ací present projecte no anem a cegues. L’objectiu és donar totes les facilitats quan siga necessari per a no posar-se a debatre en aqueix moment si és viable o no una activitat empresarial«, conclou.

Reaccions polítiques

Ahir també van arribar les reaccions polítiques a aquest compromís per a desenvolupar Alcoi Sud que van manifestar a principis de setmana Generalitat i Ajuntament. Des de Compromís Alcoi van deixar clar en el #TiempoDeAnálisis que s’oposen a un polígon en La Canal Sud mentre que Guanyar Alcoi va instar els valencianistes a plantejar-se si seguir en el govern amb un partit, el PSOE, que defensa ampliar sòl industrial al costat de l’accés sud a la ciutat. Des del PP aplaudeixen que es facen passos per a fer possible Alcoi Sud i VOX també considera que cal avançar perquè hi haja sòl industrial de qualitat en el nostre terme municipal que permeta la implantació de noves empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *