Escolta ací el programa especial de la Fira Modernista d’Alcoi des del Centre Comercial Alzamora

Alcoi es prepara per a la celebració de la Fira Modernista i COPE ALCOI ha eixit al carrer aquest dijous amb la finalitat d’oferir-te un programa especial centrat en tota l’actualitat d’un esdeveniment que atraurà a centenars de visitants fins a la nostra ciutat durant el cap de setmana. Ens hem desplaçat fins al Centre Comercial Alzamora i allí hem rebut a gran quantitat de protagonistes que ens han comptat moltes coses interessants sobre la Fira Modernista d’enguany.

Pel set, instal·lat en la primera part del Centre Comercial, ha passat Rebeca Soler per a parlar-nos de la protagonista a qui va dedicada la Fira d’enguany. Ella és descendent de Virginia Soler i ens ha parlat d’aquesta última així com de la important labor que va exercir en el camp de la medicina. També ha estat Jenny Ramírez, persona encarregada de representar a la mateixa Virginia Soler i que ens ha parlat de les activitats que ha realitzat amb els més xicotets en els últims mesos perquè pogueren conéixer la figura del personatge.

En la part central del programa hem conegut les activitats que ha preparat el MUBOMA per a aquesta Fira Modernista de 2023 i per a això ens ha acompanyat Elena Méndez, la coordinadora d’activitats d’aquest museu de la ciutat. També Guzmán Bernabéu, del Grup de Recreació Alcoi Modernista, ens ha comptat la recreació del mercat d’època que duran a terme aquest mateix dissabte al matí en plena Plaza d’Espanya d’Alcoi.

Els últims minuts del programa han estat reservats per a Lorena Zamorano, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi, que a més d’explicar-nos les moltes propostes previstes en la Fira Modernista; ens ha parlat de les bones previsions turístiques que es manegen de cara a la fi de setmana. Finalment Jorge Valcárcel, gerent del Centre Comercial Alzamora, ha explicat les propostes que ens han preparat en aquesta Fira Modernista.

Un programa especial que pots escoltar a continuació. Gràcies a tots per acompanyar-nos!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *