Els passos que comença a donar l’Ajuntament d’Alcoi davant la situació de l’Alcoià

L’alcalde d’Alcoi ha demanat unitat als grups polítics de l’Ajuntament de la nostra ciutat davant la complicada situació per la qual travessa el Club Deportivo Alcoyano. Així s’ha posat de manifest en la Junta de Portaveus del Consistori que s’ha celebrat aquest matí per a analitzar els últims esdeveniments que s’han produït entorn de l’entitat blanc-i-blava.

El primer edil considera que és moment de lluitar conjuntament per a garantir que l’Alcoià seguisca a la nostra ciutat. Francés ha explicat que ha demanat als diferents grups políticsdeixar les diferències al marge, i treballar units en la defensa d’un patrimoni que és de tot Alcoi, de les generacions que ens han precedit i han construït la llegenda de l’equip de la moral, de les generacions actuals i de les futures, la moral no morirà“, afirma. També ha afegit que “lliurarem una batalla difícil i transcendental perquè Alcoi no perda el nostre Alcoià, una batalla en la qual necessitem unitat i cohesió; ajuntament, afició i el conjunt de la societat Alcoiana”, va concloure.

Els passos a partir d’ara

Les reunions continuaran aquesta vesprada amb representants de les penyes del Deportivo i també durant la setmana amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. En la reunió amb les penyes seran presents tots els grups polítics per a demostrar la unitat i cohesió de tota la corporació en aquest tema. Primer de tot es mostrarà tota l’adhesió i suport cap a elles, i a tota l’afició de l’equip, sumant-se a la manifestació que tindrà lloc dissabte que ve. A més, es resoldran tots els dubtes que puguen plantejar. Quant a la reunió amb la Federació l’objectiu és tractar de frenar la decisió del propietari de l’Alcoià de canviar la seu social de la SAD “recordem que mentre el divendres es llançaven falses acusacions contra l’Ajuntament d’Alcoi per a justificar un descens per motius econòmics, estava convocant una junta d’accionistes per a canviar el domicili a La Nucia. Tot això ha sigut una maniobra fosca en la qual ha buscat l’enfrontament amb l’Ajuntament per a justificar una decisió presa fa temps“, conclou Toni Francés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *