El carrer Sant Josep d’Alcoi tindrà un aspecte renovat

L’Ajuntament d’Alcoi ha licitat les obres que permetran donar un nou aspecte al carrer Sant Josep, un vial situat en el Centre d’Alcoi. El projecte ha sigut adjudicat per més de 300.000 euros i compta amb finançament de Fons de la Unió Europea-Next Generation.

La intervenció pretén convertir-se en el model d’urbanització del nucli antic alcoià, amb excepció de les particularitats que cada zona requerisca, i planteja la creació d’una plataforma única mitjançant la substitució del material existent en les voreres i en la calçada per diferents peces de granit flamejat. També es preveu la introducció puntual d’arbratge i mobiliari urbà. Amb això es pretén garantir les condicions per a millorar el trànsit per als vianants i crear un itinerari accessible en tota aquesta zona del Centre de la nostra ciutat “aquestes obres són una mostra del benefici directe que els fons europeus tenen sobre la ciutadania. Es tracta d’una intervenció important dins de les polítiques de renovació urbana, especialment de revitalització del centre històric, així com en relació a les metes que ens marquem per a contribuir al desenvolupament sostenible de la nostra ciutat“, explica la regidora d’urbanisme de l’Ajuntament d’Alcoi; Vanessa Moltó.

L’àmbit d’aquesta actuació afecta a tot el carrer Sant Josep i abasta una superfície total d’uns 1.500 m² aproximadament. Amb aquesta remodelació s’aconseguirà que el vial guarde similitud amb l’actuació realitzada en carrers com Sant Francesc i adjacents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *