Dispositiu especial de neteja per a retornar la normalitat a Alcoi després d’unes Festes multitudinàries

Alcoi començava el dia ahir disposada a recuperar com més prompte millor la normalitat després d’unes intenses Festes de Moros i Cristians. La ciutat va tornar a funcionar a mig gas, en una jornada que molts anomenen com el ‘Dia del Descans’, i que enguany va coincidir amb el 23 d’abril. Per aquest motiu, en ser dia de Sant Jordi, molts comerços van romandre tancats mentre que en la via pública van començar a ser constants les tasques de neteja perquè la ciutat recupere com més prompte millor la normalitat.

Aquestes últimes labors, que han sigut constants durant la trilogia, seguiran pràcticament fins a finals de setmana en aquells punts per on han transcorregut els principals actes dels festejos. També la neteja es reforça en les zones on han estat instal·lats els llocs de venda ambulant, els espais de gastronomia, la fira d’atraccions o les carpes de les diferents filaes. Altres àrees que mereixen especial atenció són punts clau com la Plaça de Dins, El Parterre, la zona de Correus o aquells carrers que han concentrat oferta d’oci «la idea és que en un parell de dies estiga tot com abans de les Festes«, comentava en COPE ALCOI la regidora de Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alcoi; Tere Sanjuán. Aquesta última afegia que en els pròxims dies s’actuarà en focus que són complicats després de les  Festes de Moros i Cristians «quan es retiren les graderies i les tribunes es reforçarà de nou el servei per a netejar tot el que haja pogut acumular-se davall«, conclou.

Després de la neteja de carrers el següent pas serà la retirada de l’ornamentació festera. En els pròxims dies començarà el desmuntatge del Castell de la Plaça d’Espanya i també a la retirada de l’Enramada que ha il·luminat les nits de la trilogia en honor a Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *