Detingut a Alcoi per alterar l’ordre públic en una terrassa d’un bar

La Policia Local d’Alcoi ha detingut a un home de 48 anys d’edat per un altercat ocorregut a la terrassa d’un bar situat en l’Alameda Camilo Sesto de la nostra ciutat. Els fets van ocórrer en aquesta cèntrica artèria alcoiana en la vesprada del passat divendres 8 de setembre.

Els agents van rebre l’avís deque una persona estava generant problemes en una terrassa d’un conegut establiment hostaler i en arribar al lloc van requerir a l’home que deposara la seua actitud. Donada la seua negativa a identificar-se, li van comminar al fet que marxara del lloc, cosa a la qual es va negar rotundament, “insultant i faltant el respecte als policies locals actuants”, tal com informen des del Consistori. Pel que sembla moments abans, aquest home de 48 anys ja havia faltat al respecte a la cambreraamb comentaris sexistes i de molt mal gust”, continuant amb els agents, “amenaçant-los i arribant fins i tot a agredir a tres dels policies locals actuants”. Per aquests motiu es va procedir a la seua detenció. Seguidament, i ja en dependències sanitàries, el detingut va continuar amb la mateixa actitud, “amenaçant i proferint greus insults als sanitaris”. Després dels fets, fou ingressat a l’hospital Verge dels Lliris, quedant custodiat per efectius policials fins a la seua posada a disposició judicial.

Els agents tenen lesions per contusions i esgarrapades, per la qual cosa després de la seua primera intervenció sanitària únicament requereixen seguiment i cures domiciliàries. Des de l’Ajuntament han agraït la labor exercida per la Policia Local davant aquesta situació i han elogiat també el treball fet pels agents «és molt important la col·laboració ciutadana, han d’avisar i denunciar quan vegen algun fet delictiu. Les denúncies s’han de fer a la Policia, ja que si ho fem en xarxes socials, tindrem molta repercussió però no solucionarem res, al contrari, ens exposem a ser denunciats per la persona causant del delicte», ha significat sobre aquest tema el regidor de Seguretat; Raúl Llopis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *