Definit l’operatiu de seguretat per a les Festes de Cocentaina

Un ampli dispositiu de seguretat tornarà a vetlar perquè les pròximes Festes de Moros i Cristians de Cocentaina transcórreguen amb absoluta normalitat així com sense incidents ressenyables. Aquest operatiu va quedar perfilat ahir durant la Junta Local de Seguretat prèvia als festejos, que es va celebrar a l’Ajuntament de la Vila Comtal, i a la qual va assistir el Subdelegat del Govern en funcions de la província d’Alacant; Carlos Sánchez.

Aquest últim va remarcar l’estreta col·laboració existent entre els diferents cossos i forces de seguretat de l’Estat al mateix temps que va valorar molt positivament la celebració d’una Junta Local de Seguretat abans dels dies grans en honor a Sant Hipòlit. També va posar l’accent en que tots els implicats en l’operatiu treballaran per a aconseguir que les Festes siguen absolutament tranquil·leszero alcohol, zero drogues i zero mòbil al volant durant aquests dies“, va significar Sánchez.

Des del Consistori de la capital del Comtat van explicar que seran entre 100 i 120 els efectius que treballaran per garantir la plena seguretat en Festes, des de la Nit de l’Olla del divendres 11, i fins al Dia del Alardo que se celebra dilluns que ve 14 d’agost. Així mateix recorden la importància de descarregar-se en el telèfon mòbil l’aplicació Alertocops, per a advertir de qualsevol possible incidència, igual que destaquen el fet de que s’habilite un punt violeta durant les nits de Festes amb la finalitat de frenar que puga produir-se qualsevol tipus d’agressió masclista.

A la Junta Local van assistir el representants dels diferents cossos i forces que garantiran que les Festes siguen totalment segures. També van estar presents l’alcalde (Jordi Pla), el regidor de Seguretat (Rubén Muñoz) i el regidor de Festes (Javi Sansalvador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *