Correus tornarà a llançar un segell commemoratiu de les Festes d’Alcoi

Correus torna a difondre les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi amb un segell commemoratiu de les celebracions en honor a Sant Jordi. Aquest encuny eixirà el dia anterior a l’inici de les festes, que en aquest 2024 se celebren del 20 al 22 d’abril.

L’emissió d’aquest segell s’ha anunciat hui dimecres  en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), document que a més assenyala que la tirada serà il·limitada en nombre de segells començant a emetre’s el 19 d’abril d’enguany, fins al 31 de desembre de 2029. De tota aquesta tirada, la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre-Real Casa de la Moneda reservarà a la disposició de la Societat Estatal Correus i Telègrafs un mínim de 2.500 unitats, per a atendre els compromisos derivats de la pertinença a la Unió Postal Universal i a altres organismes internacionals. També, segons informen des de Correus, per a la seua incorporació als fons filatèlics del Museu Postal i Telegràfic i per a la promoció de la filatèlia. Altres 500 unitats d’aquests efectes seran reservades a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre-Real Casa de la Moneda, per a atencions d’intercanvi amb els Organismes emissors d’altres països, integració en els fons filatèlics del Museu d’aquesta Fàbrica i promoció filatèlica nacional i internacional.

Apuntar que les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi s’avancen aquest any de la data habitual per a fer-les coincidir en cap de setmana perquè la festivitat de Sant Jordi, 23 d’abril, coincideix en dimarts. D’aquesta manera, el divendres 19 d’abril tindrà lloc l’esperat ‘Dia dels Músics’ amb la interpretació de l’Himne de Festes i el dissabte 20 serà el torn de les espectaculars Entrades dels bàndols de la creu i de la mitja lluna. El diumenge estarà reservat per als actes en honor al patró de la ciutat i el dilluns 22 conclouran les celebracions amb la batalla entre moros i cristians.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *