Carlos Mazón: «Veure com es desplega la màgia a Alcoi és una cosa única»

Alcoi viu ja els dies més màgics de l’any. Xiquets i adults van depositar ahir les seues cartes en les burretes reals i hui esperen amb il·lusió l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Melcior, Gaspar i Baltasar han passat la nit en el Campament Reial, que se situa en El Preventori, i que ha sigut visitat al llarg de tot el matí d’este divendres per més de 6.000 persones. Entre elles, els presidents de la Generalitat Valenciana i de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón i Toni Pérez, acompanyats de Toni Francés, alcalde d’Alcoi.

Mazón ha posat en valor la Cavalcada d’Alcoi i ha destacat el treball que realitzen els alcoians per a viure estos dies. “Venim a gaudir de la Cavalcada amb més solera del món. Veure com es desplega la màgia a Alcoi és una cosa única. No crec que hi haja un altre lloc en el qual puguem veure esta preparació, este afecte i esta il·lusió. Alcoi en una referència”, ha assegurat el president.

El president de la Diputació, per part seua, ha destacat la rellevància que ha cobrat el Nadal Alcoià. “Molta felicitat, sobretot la que es veu en els ulls dels més xicotets. Alcoi és una referència, posicionant este campament com un gran atractiu turístic en una època com són el nadal. Jo crec que cal apostar per un Nadal alacantí com a atractiu per a mobilitzar a la gent”.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde ha posat l’accent en la repercussió que ha tingut enguany la celebració del Nadal a Alcoi. “Vull aprofitar per a agrair a la Generalitat Valenciana per la campanya del Nadal enguany. Alcoi ha estat en primera línia perquè ha tingut un lloc protagonista en eixa campanya en la qual es posa en valor tot el que els valencians i valencianes són capaces d’oferir al món en unes festes com estes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *