Bus llançadora per al Dia de Les Entrades. Així podràs arribar al Centre d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat la posada en marxa de dues línies d’autobús llançadora per al dissabte 20 d’abril, amb la finalitat de facilitar la mobilitat durant les festes de Moros i Cristians. Aquestes línies connectaran les entrades nord i sud amb el barri del Viaducte, amb freqüències de 15 i 30 minuts respectivament, i seran de nou un servei essencial per a arribar al Centre de cara a gaudir de l’esperat acte de les Entrades dels bàndols de la creu i de la mitja lluna.

Aquest servei començarà a les 8 del matí, amb l’últim autobús eixint a les 23.00 hores. A més, s’augmentarà el nombre de places d’aparcament en àrees pròximes als accessos. Els vehicles que accedisquen per l’autovia A-7 seran desviats cap a la carretera de la Font Roja, on podran estacionar en zones habilitades i fer ús d’una de les dues línies d’autobús llançadora. Els aparcaments s’han habilitat als carrers dels polígons industrials de Cotes Altes i Cotes Baixes, Pl. Al-Azraq, així com al carrer Tirant lo Blanc i plaça Al-Azraq. Quant als vehicles que accedisquen per l’entrada nord, es dirigiran cap als aparcaments habilitats en eixa zona, des d’on podran fer ús de la segona línia llançadora. El circuit d’aquesta segona línia d’autobús llançadora farà les següents parades: Alcalde Francesc Boronat (Hospital), Alcalde Francesc Boronat (CEIP Miguel Hernández), Rotonda Recinte Firal (davant de la farmàcia), Escultor Ridaura, Mestre Laporta (Aules Verdes), Juan Gil Albert, 46 (estació d’autobusos), València. 4 (Lidl), Polígon Industrial Cotes Baixes, carrer B (Seat) i Polígon Industrial Cotes Baixes, Carrer B (Mirasierra). Per a la volta, les parades seran: Polígon Industrial Cotes Baixes, carrer B (Mirasierra), Av. Hispanitat. 64 (Domti), Av. Hispanitat. 39 (Bar Les Canyes), Enginyer Colomina Raduán. 6, i Alcalde Francesc Boronat (Hospital).

El regidor de Mobilitat i Festes, Jordi Martínez, ha destacat que aquest servei s’ha anat millorant per a adaptar-se a les necessitats i evitar els embossos en les entrades a la ciutat. Amb aquestes mesures, l’Ajuntament busca facilitar l’accés a la ciutat durant les celebracions anuals. Apuntar que el preu del bitllet serà de 0,50 € per a tots els usuaris, excepte xiquets fins a 4 anys i pensionistes, per als qui el viatge serà gratuït.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *