Bona acollida al bus de vesprada al Poliesportiu d’Alcoi

El servei de bus al Poliesportiu Municipal d’Alcoi durant les vesprades dels dies laborables ha tingut molt bona acollida en els seus primers dies de funcionament. Aquesta mesura fou proposada en els Pressupostos Participatius de l’any 2020 i ara es fa realitat amb caràcter pilot una vegada superades les restriccions que va portar la pandèmia de la COVID-19.

Aquest nou autobús va entrar en funcionament el passat 1 de febrer i en els tres primers dies va registrar un total de 668 usos. L’esmentat servei seguirà en marxa fins a juny i després s’evaluran els resultats per tal de decidir si aquesta línea s’incorpora o no al nou contracte del bus urbà amb el qual ja treballa l’Ajuntament d’Alcoi “en els primers mesos de funcionament el bus serà gratüit, perquè se sufraga a través de la corresponent partida dels pressupostos participatius, i en cas d’establir-se de manera definitiva ja es pagaria com la resta de viatges de l’autobús urbà“, explica al respecte el regidor d’Esports; Alberto Belda. A més aquest insisteix en que les xifres que han deixat aquests primers dies de bus al Poliesportiu són molt possitivesestem satisfets pel bon acolliment i esperem que millore gràcies al boca a boca, a la comunicació dels clubs esportius i les entitats entre els seus esportistes, així com a la campanya publicitària i en xarxes socials que estem fent per part de la Regidoria. Així que anime a tots els usuaris del poliesportiu al fet que utilitzen aquest servei d’autobús”, comenta.

El recorregut del bus

Cal recordar que aquest servei d’autobús compta amb dues línies diferenciades. La primera recorrerà Santa Rosa, Batoi i una part de l’Eixample, amb una freqüència de 30 minuts. L’eixida serà a les 15.30 hores des de la plaça Miguel Hernández, d’allí pujarà a Batoi on hi haurà una parada al carrer Banyeres, 2, la següent parada serà en Santa Rosa, 52, (just abans del pont Fernando Reig) i arribarà al Poliesportiu a les 15.45 hores. L’autobús seguirà amb el recorregut parant en el passeig Cervantes i Espronceda, 2, abans tornar a la plaça Miguel HernandezL’últim autobús eixirà del Poliesportiu a les 21.15 hores.

Per altre costat destaca la línia que cobrirà Zona NordEixample, Centre i Zona Alta amb una freqüència de 45 minuts entre cada autobús. El primer eixirà a les 15.25 hores de la Avinguda Hispanitat 39, i anirà cap al Poliesportiu on arribarà a les 15.45 hores, tenint les següents parades: Mestre Laporta (Aules Verds); Na Saurina d’Entença 69; Sant Tomàs, 15; plaça Ramón y Cajal i El Camí, 68. En direcció de tornada passarà al carrer Cavaller Merita, al costat del parc; Sant Nicolau, 65; plaça d’Espanya; Pont de Sant Jordi, 6; Alameda Camilo Sesto, 86 i Cotes Baixes Carrer B, fins a tornar a l’Avinguda Hispanitat. L’últim viatge eixirà del poliesportiu a les 21 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *