Blanca Carbonell i Joan Castejón, dos dels protagonistes de les pròximes Festes d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha donat a conéixer aquest dimecres el nom de dos de les persones que tindran un protagonisme destacat en les pròximes Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi. Es tracta de l’autor del cartell i la directora de l’Himne de Festes, unes tasques que han sigut designades enguany a Joan Castejón i Blanca Carbonell.

El primer va nàixer a Elx l’any 1945 i es va formar dins de l’àmbit artístic a la ciutat de València on en 1966 ja va realitzar la seua primera exposició individual en la Galeria Mateu de la mateixa capital del Túria. A més, Joan Castejón és pintor, escultor i dibuixant considerat com un exponent dins de la renovació plàstiques de postguerra. Encara que el seu principal mitjà d’expressió és el dibuix, també fa incursions en els camps de la pintura, l’escultura i el teatre, disciplina en què va treballar com a actor i com a escenògraf.

La segona va nàixer a Alcoi just el Dia dels Músics, el 21 d’abril de l’any 1974. Compta amb una dilatada  trajectòria en l’àmbit de la música, que va començar en el Conservatori de la ciutat quan va iniciar els seus estudis, i que va seguir amb una completa formació en estudis musicals unida a la col·laboració en orquestres tant del panorama nacional com internacional. Des de l’any 2006 és funcionària  de carrera de la Comunitat de Madrid en l’especialitat de flauta travessera. Actualment imparteix classes en el Centre integrat de Música Pare Antonio Soler de Sant Lorenzo de l’Escorial de Madrid.

Aquests dos noms propis de les pròximes Festes s’han donat a conéixer en vespres del Mig Any i tots dos viuran un moment especial a l’abril. Joan Castejón quan es descobrisca el cartell el dia 1 i Blanca Carbonell durant la Interpretació de l’Himne que anecdòticament serà enguany el divendres 19 d’abril en haver-se avançat uns dies les dates de Festes per a fer-les coincidir en cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *