Arranca la venda de cadires per a veure les Entrades d’Alcoi: novetats i tots els detalls

L’Associació de Sant Jordi inicia hui dilluns la venda general de cadires per a presenciar les Entrades de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi, cita esperada que tindrà lloc enguany el dissabte 20 d’abril. El procés presenta enguany destacades novetats i s’allargarà durant els pròxims dies havent-hi també opció d’adquirir una localitat abans de la mateixa desfilada si han quedat algunes lliures.

Enguany es col·locaran al voltant de 22.000 cadires pel trajecte de les Entrades, unes mil més que l’any passat, i pràcticament la meitat d’elles es destinen als abonats existents començant aquestes a assignar-se el mes de gener passat. La venda general arranca aquest dilluns 11 de març i una dels canvis més destacats és que un 60% de les cadires es podran adquirir a través d’internet a partir del dia 25 de març. Serà través de ticketalcoi.com, entradasatualcance.com o en la missa pàgina web de l’Associació de Sant Jordi “encara que tot anirà a una mateixa plataforma per a evitar duplicitats, i el procés és similar al de la compra d’entrades per a un espectacle“, expliquen des de l’Associació de Sant Jordi. El 40% restant de les cadires es vendrà des de hui i fins al 22 de març de manera presencial, en les instal·lacions del Casal de Sant Jordi, i el 20 d’abril també podran adquirir-se cadires abans de les Entrades per mitjà d’un QR que es disposarà en diferents punts del recorregut de l’acte.

Apuntar que enguany els preus de les cadires oscil·len entre els 5 i els 32 euros, en funció del punt en què es troben i de la fila que s’ocupe. La presentació del nou servei va tindre lloc dijous passat i va comptar amb la presència del president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, del ponent de Cadires del Casal, Alberto Rivas, i el gerent d’entradasatualcance.com, Ricard Sanz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *